Smykkegaver

Smykker gives gerne som gave ved specielle lejligheder så som dåb, konfirmation, når man bliver student, forlovet, gift, får børn og ved store fødselsdage. Derfor bliver smykker knyttet til livets store øjeblikke, som små objekter, der indeholder brudstykker af ens historie, og skaber et bånd mellem giveren og modtageren.

Smykker er ikke bare noget man bærer, de fortæller historierne om vores store øjeblikke.

Når man giver et smykke i gave, ønsker man først og fremmest, at det skal vække glæde hos modtageren. Det vidunderlige med smykkegaver er, at de kan blive båret hele livet, og endda gives videre til den næste generation.

Smykker fra Christel Kaaber Guldsmedie er skabt til at holde i flere generation. Vi skaber smykke, der er værd at give videre til den næste generation, men lige så vigtigt, så skaber vi også smykker, der indeholder historierne fra tidligere generationer.

Guldringen med den manglende diamant, har fået nyt liv sammen med en svingring i sølv. Guldet er blevet genbrugt og snor sig om svingringen, som har fået en oxideret og matteret overflade. De fire diamanter er blevet sat ind i designet, og giver et ekstra spil mellem metallerne.

Minder i smykkerne

Når arvesmykkerne ender med at ligge i skuffen og ikke blive båret, er det fordi de indeholder en affektionsværdi og minderne om den tidligere ejer, som vi gerne vil mindes. Vi holder af smykkerne, men de passer ikke rigtig til stilen i dag, så derfor bliver de ikke båret længere.

Vi laver gamle smykker om til nye minder, der igen vil blive båret med stolthed. På denne måde sørger vi for, at historierne ikke bliver gemt og glemt i skuffen, men fortsætter og får nyt liv og en masse nye minder knyttet til sig.

Søanemonering som smykkegave. Af Christel Kaaber Guldsmedie

Vi kan sætte perlen fra Mormors store broche over i en fin søanemone ring, så mindet om Mormor igen bliver båret dagligt og stolt.

Unikke smykkegaver. Her med farmors ørestikkere sat på et hjertevedhæng, skabt af Christel Kaaber Guldsmedie

Og her er Farmors fine diamant ørestikkere sat på et hjerte-vedhæng, så de nu bæres om halsen til evigt minde om en stærk kvinde.

Har du gamle smykker liggende i skuffen, der fortæller en historie, du gerne vil give videre i en speciel gave, så tøv ikke med at tage en snak med os. Vi skaber nye smykker med respekt for de gamle historier.

Lad historien i smykkerne gå videre.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan skabe et smykke for dig