Ringe der holder til et – JA !

Da Malene startede som svend i guldsmedien for over 10 år siden, rystede hun på hovedet af den lille stofpose, der lå bagerst i skuffen. Heri lå nemlig en håndfuld anløbne sølv ringe. Det var disse ringe, jeg viste frem, når folk spurgte, om vi lavede vielsesringe i guldsmedien.

Inspiration

Billede af nogle af vores designs af vielsesringe. Vi har et stort udvalg af vielsesringe i butikken. De kan fungere som udgangspunkt for eget design, eller laves helt efter egne ideer.Sidenhen, og nej vi er ikke hurtige, har vi fået rettet op den anløbne håndfuld og skabt et større og langt mere inspirerende udvalg af vielsesringe.

Ringene, som nu ligger pænt ordnet i en bakke, er ment som inspiration – og kan bruges som udgangspunkt for design af et helt unikt og personligt sæt vielsesringe. Man er også meget velkommen til at komme forbi med sin egen idé eller tegning. Så vil vi give vores bedste bud på, hvordan ens ønske kan blive til holdbare ringe, der glæder fra første bryllupsstund.

Unika

Et sæt vielsesringe med kant. Der er sat en brillant i hendes ring. Af Christel Kaaber GuldsmedieVi har mange års erfaring med at fremstille unikke vielsesringe efter kundernes individuelle ønsker og drømme. At få fremstillet et unikt sæt vielsesringe, som man vil bære resten af livet, er både en spændene og udfordrende opgave, som vi sætter en ære i at være med til at løse.

Klik på billedet til højre, og se vores inspiration til et JA og et sæt ringe, man vil bære resten livet.

Hvis I vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at designe det sæt ringe, I vil elske at bære resten af livet, så kontakt os her.