Viser alle 5 resultater

Tynd ring i guld med bobler Af Christel Kaaber GuldsmedieDen smalle boblering i guld set fra siden. Designet og fremstillet af Christel Kaaber Guldsmedie

Smal boblering i guld

4.300,00 DKK

Smal ring i 14 kt guld med bobler.

Den smalle boblering har med sit rene design et enkelt udtryk. Dette gør, at ringen kan bruges både alene eller sættes sammen med flere og gerne forskellige bobleringe for et mere personligt udtryk.

Smal boblering i sølv med en 0.02 ct brillant i den ene af boblerne. Set oppe fra. Håndlavet og designet af Christel Kaaber GuldsmedieDen smalle boblering med en enkelt brillant i den ene boble set fra siden. Håndlavet og designet af Christel Kaaber Guldsmedie.

Smal boblering med brillant

1.550,00 DKK

Smal boblering i sølv med 0.02 ct brillant.

Den smalle boblering har et enkelt udtryk i sine simple linjer. Brillanten giver ringen en ekstra dimension og pynter fint i den ene af boblerne.

Ringen kan bruges både alene eller sættes sammen med flere for et mere personligt udtryk.

Bred guldring. Rock ring i guld af Christel Kaaber Guldsmedie.Rock ring i guld er en bred guldring. Håndlavet af Christel Kaaber Guldsmedie.

Rock ring i 14 kt guld

6.950,00 DKK

Rå og kantet ring med tre metal juveler på rodet række.

Denne rock ring er lavet i 14 kt guld og er fin at kombinere med en af de andre rock ringe i sort eller lyst sølv.

Rock ringe til kvinder i sølv af Christel Kaaber GuldsmedieRock ring i sølv til kvinder i profil. Håndlavet af Christel Kaaber Guldsmedie.

Rock ring i lyst sølv

1.000,00 DKK

De rå og kantede juveler på toppen giver et flot, unikt og grafiske design til ringen, hvor den tilsyneladende tilfældige placering af juvelerne frembringer et rocket look.

Ringene kan fint kombineres med hinanden for et mere voluminøst udseende.

Ringene fremstilles i både sølv og guld.